KFUM spejderne i Givskud

Vellykket fastelavnfest

14. marts 2016 · Nyheder · Skrevet af johan

Som et led i “arbejdsfordelingen” mellem foreningerne i Givskud, er det Givskud Spejderne, som står for afholdelsen af byens årlige fastelavnsfest. I år fandt denne sted søndag den 7. februar 2016.

Fastelavnsfesten foregår normalt i Givskudhallen, men i år kolliderede fastelavnssøndag med et større fodboldstævne i hallen, så fastelavnsfesten blev flyttet til skolen. Ikke så optimalt for arrangementet, men med god vilje og godt humør lykkedes det alligevel at afvikle fastelavnsfesten i nogenlunde god ro og orden.

Der blev kåret 4 kattekonger og 4 kattedronninger, og i aldersklasserne 0. – 3. klasse, ryddede spejderbørnene næsten bordet, da de løb af med 3 ud af 4 kroner: Alexander blev kattedronning i aldersklassen 0. – 1. kl., og Lukas P. Fredsted og Peter G. Andersen blev henholdsvis kattedronning og kattekonge i aldersklassen 2. – 3. kl. Desuden løb Daniel, forklædt som minion, med den ene af de 2 præmier for bedst udklædte barn. Tillykke til de 4 friske spejderdrenge!

Tak til Firkløverskolen Give for velvilligt udlån af lokaler, og særligt tak til Tina Møberg for bistand ved arrangementet.