KFUM spejderne i Givskud

Fantastisk sponsorat til Givskud Spejderne!

16. maj 2016 · Nyheder · Skrevet af johan

Givskud Spejderne er blevet begunstiget med en fantastisk sponsorgave fra to af vores lokale erhvervsdrivende i Givskud. Finn´s Autoværksted A/S og Givskud El-forretning A/S, har i fællesskab doneret en varmepumpe til spejderhytten!

Givskudspejdernes budget har altid været belastet af en stor elregning, da spejderhytten indtil nu har været opvarmet af elpaneler. Med den nye varmepumpe er det forventningen, at der kan skæres en del af denne elregning, så pengene i stedet kan bruges til gavn for spejderne.

Finn´s Auto har doneret selve varmepumpen, og Givskud El har sørget for, at pumpen blev sat i drift.

Tusind tak til Finn´s Auto og Givskud El for den superflotte gave!

Også en rigtig stor tak til Troels Møller (en af spejderforældrene 🙂 ), der har gjort benarbejdet for at få sponsoratet i hus og selv har sørget for opsætning af varmepumpen!