KFUM spejderne i Givskud

Bæverhyggeaften og shelterovernatning

10. november 2019 · Nyheder · Skrevet af Thommas

Fredag den 8. november 2019 mødtes 6 friske Bævere i spejderhytten i Givskud.

Vi lavede mad sammen, bagte kage, gjorde shelter klar og hyggede til den store guldmedalje.

Der blev afholdt både patruljekonkurrence og individuel konkurrence i koglepetanque med vores hjemmelavede “koglekugler”, og Alexia løb efter en meget tæt afgørende runde med førstepladsen i den individuelle konkurrence, skarpt forfulgt af David, og hun indkasserede derved en chokoladejulekalender i præmie.

Tre modige Bævere blev og overnattede i shelteret – det var mørkt, det var koldt, og det var superhyggeligt! Næste morgen var der masser af rim på græsset, og vi startede dagen med lidt morgengymnastik for at få varme i kroppen, inden vi gik en tur til købmanden efter rundstykker.

Det hele sluttede af med, at de 3 Bævere på eget initiativ skabte og opførte et lille skuespil, hvor temaet tydeligt var, at spejdere er nogen, der passer godt på naturen og på hinanden, og som hjælper og viser omsorg, når nogen kommer til skade eller bliver bange. Superflot gået, Oleksandra, David og Louise!

 

Aftensmaden stod på hjemmelavede miniburgere med gulerodsstave til. Senere blev der hygget igennem med både slik, chips, og chokoladekage! – Og (sukkerfri) rød sodavand… – som Oleksandra næste morgen konstaterede passede meget dårligt sammen med lys pålægschokolade…