KFUM spejderne i Givskud

Bæverne overnattede i shelter

2. maj 2021 · Nyheder · Skrevet af Thommas

Natten mellem den 23. og den 24. april 2021 overnattede 4 modige og helt vildt seje Bævere i vores shelter sammen med deres spejderleder.

Det var en kold nat, så vi vågnede op til rimfrost på græsset. Men smukt og klart vejr med solskin og fuglesang fra den tidlige morgenstund. Alle klarede natten perfekt – også de to novicer, som aldrig havde sovet i shelter før. FLOT, Bævere!

Efter en tur til købmanden efter rundstykker, hygge om morgenbordet og indtagelse af resterne af gårsdagens fødselsdagsslik fra David, var det tid til at pakke sammen og rydde op i shelteret, inden Bæverne blev hentet af deres forældre kl. 9.

Emma og Alexia nyder varmen under dynen i den friske morgensol. David og Mathias er allerede oppe og i fulde omdrejninger.
Så skal der ryddes madrasser på plads. Hmm… – pigerne er vist gået en smule i stå!